Josefina

Voor ieder jaar van huwelijk een kilo erbij! Tsja…. Sluipt erin he!

Josefina
Geschreven door Josefina

En dan breekt hij aan, die oh zo bijzondere dag. De dag dat jij en je partner het al tien jaar met elkaar uithouden. Bij mij was de grote dag vorige week maandag. Meteen de eerste schooldag van de kids na de zomervakantie. Een kort liefdestripje zat er dus niet in. Wel werd ik verrast met een avond dineren in het Okura en een overnachting in het Waldorf. Fantastisch zou ik zeggen. Als ik de kinderen naar school heb gebracht moet ik snel mijn tas inpakken want manlief wil graag vroeg vertrekken. Als ik voor mijn kast sta realiseer ik me dat ik niet weet wat ik aan moet trekken. Het is regenachtig weer en al mijn spijkerbroeken zitten me strak. Een leuk vest heb ik nog niet en het is te koud voor blote benen en te warm voor een maillot. Shit! Op hoge laarzen over de klinkers van Amsterdam zie ik ook niet zitten. Flashbacks van tien jaar geleden passeren de revue. Ik besef me dat ik tien kilo zwaarder ben als toen, in die ienie mienie bikini op het strand van Playa Del Carmen. Wie had dat ooit gedacht. En toch is het zo, en ik moet er nu echt iets aan gaan doen. Het is nu ruim twee jaar geleden dat mijn jongste zoon is geboren, daarna gingen de kilo’s er niet meer af. wel ben ik drie maanden na de bevalling heel fanatiek gaan sporten. Iets wat vrij nieuw voor me was omdat ik sporten nogal saai vond voorheen. De trainingen bij Rockyfit zijn zwaar, verslavend en heel goed voor je lichaam. Wel moet ik nu echt iets aan mijn voeding gaan doen, ik wil weer in die ienie mienie bikini!! Bij mij is het altijd alles of niets. Dus of heel veel eten of heel weinig eten. Aankomende week ga ik beginnen aan een nieuw voedingsschema. Eten op bepaalde tijden en geen koolhydraten en suikers. We moeten, en we gaan ervoor!!

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter