Josefina

Rijen met pannenkoekjes, vers fruit, worstjes, gebakken spek, en goudbruine croissants met jam, het was aan mij niet besteed..

Josefina
Geschreven door Josefina

Het is vandaag zondag. Nog twee dagen en dan zitten de eerste twee weken van mijn strijd tegen de kilo’s erop.. Dinsdag krijg ik weer een nieuw dieet waar ik mij vervolgens acht weken aan moet gaan houden. Ik kan dan ook geen kip en ei meer zien nu. Wel heb ik het idee dat er wat kilo’s af zijn, maar geen idee hoeveel. Dinsdag gaan we weer wegen en meten. Tijdens mij weekendtrip heb ik het zwaar gehad. Het begint bij het ontbijt al wanneer de geur van vers gebakken broodjes je in de lobby van het hotel tegemoet komt. Rijen met pannenkoekjes, vers fruit, worstjes, gebakken spek en goudbruine croissants met jam. Het was niet aan mij besteed. Dan word de lunch nog lastiger omdat de rest van het gezelschap een heerlijk wit wijntje besteld. Voor mij nog een spa blauw graag. Op weg naar huis hebben we constant file gehad en twaalf uur in de auto gezeten. Mijn cheatmaaltijd was een wrap van de mac even snel in de auto. Hij smaakte echter heerlijk. Vanavond ga ik met vrienden eten bij een italiaan en mag ik me weer even uitleven, dit moet volgens het schema. Je moet 1 keer in de week een maaltijd met veel calorieen nuttigen om je stofwisseling optimaal te houden. Anders gaat je lichaam in slaapstand. Ik hoop dat ik dinsdag goed resultaat heb want het is niet makkelijk geweest. En ik ben nieuwsgierig naar het nieuwe dieet…….

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter