Josefina

Poort van Amsterdam. Dit zijn de mooie dingen… Maanden van hard werken worden op zo’n dag dubbel en dwars beloond.

Josefina
Geschreven door Josefina

Dit zijn de mooie dingen…. Maanden van hard werken word op zo’n dag dubbel en dwars beloond. Het slaan van de eerste paal op vakantiepark Poort van Amsterdam. Mijn man Wim Vos is natuurlijk veel van huis geweest om dit te realiseren en dat zal de komende tijd nog blijven. We zijn als gezin hier zeer betrokken bij en gaan mee wanneer we kunnen. De kinderen zijn de afgelopen zomer al vaak in de Poort van Amsterdam geweest om te genieten van de zon en het water. Vandaag is de dag dat de eerste paal geslagen word. Het is half drie op een zondagmiddag en Poort van Amsterdam loopt vol. De eigenaren van een vakantiewoning in de eerste fase verzamelen om samen te proosten op weer een mijlpaal naar een periode van plezier en recreatie. Sommige puur voor henzelf, sommige vooral voor de investering en het rendement. We babbelen wat af en ontmoeten onze buren en overburen van de toekomst. Wat altijd leuk is is dat de kinderen meteen naar elkaar toe trekken. Deze kinderen zullen deels met elkaar opgroeien. Wie kent er nu niet meer zijn vriendinnetjes van de camping of het vakantieverblijf. Iedere zomervakantie weer dolle pret. Het mooie van Poort van Amsterdam is dat het voor iedereen dichtbij is en je ieder weekend hier kunt verblijven.

thumbnail-1thumbnail

We lopen met 200 mensen richting de plek waar de paal de grond in moet. Iedereen is enthousiast, wat een leuke club met gasten die we de komende jaren mogen ontmoeten. Mijn dochters mogen helpen en vooral de oudste staat met een big smile voor de menigte. Met man en macht wordt er aan touwen getrokken om de paal de grond in te slaan. Een mooi beeld van de samenwerking de komende jaren. Dan applaus!!

We gaan met de boot vanuit Poort van Amsterdam naar hartje Volendam om daar met een hapje en een drankje het feest te vieren. Het eerste feest van zovelen die nog gaan komen in de Poort van Amsterdam.

Nieuwsgierig hoe het eruit gaat zien?? Bekijk hier de 3D impressie

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter