Leden

Monica, moeder van Savannah en Davien. Blogt over haar leven als moeder en de zorg voor haar zoontje die is geboren met een hartafwijking.

Josefina
Geschreven door Josefina

Mijn naam is Monica, ik ben 36 jaar en getrouwd met Dave (40) sinds ruim 5 jaar. Uit een eerder huwelijk heb ik een dochter, Savannah van bijna 14 jaar. En sinds 14 maanden hebben Dave en ik na 6 jaar kinderwens, 5 jaar ziekenhuizen en heel wat ellende, een prachtig zoontje; Daviën Rayleigh. Helaas is Daviën geboren met zeer ernstige hartafwijkingen. Hoe dat precies allemaal gegaan is vertel ik in mijn blogs. Verder draait mijn leven sinds alle ziekenhuizen en de geboorte van Daviën, ook alleen nog maar om de verzorging van de kinderen en dan vooral Daviën die veel in ziekenhuizen ligt door zijn hartafwijkingen en hartfalen, of als hij gewoon ziek word, wat bij hem meteen een stuk ernstiger is als bij een gezond kindje. Vroeger hield ik van uitgaan en winkelen, maar sinds de geboorte van onze zoon hebben we nog geen dag iets samen zonder hem gedaan. Of hem alleen gelaten in het ziekenhuis. Er is altijd 1 van ons bij hem, uit angst dat anderen symptomen van hartfalen niet herkennen. Voor hobby’s dus eigenlijk geen tijd, als ik even een half uurtje rust of tijd heb om iets te doen, dan vind ik het fijn om van me af te schrijven en dus vandaar dat ik blog. Het helpt me om dingen te onthouden en om mijn overvolle hoofd een klein beetje leger te krijgen!

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter