Josefina

Poort van Amsterdam… Mijn eigen Westertoren

Josefina
Geschreven door Josefina

Toen ik met Wim een aantal weken geleden onderweg was naar Uitdam was de koop net rond. Een stille droom van Wim en zijn bedrijf EuroParcs vakantieparken was eindelijk uitgekomen. Poort van Amsterdam is geboren. Een vakantiepark vlakbij hartje Amsterdam,  op 10 minuten rijden met de auto en 20 minuten varen zit je middenin het centrum van de prachtige hoofdstad. Dit weet ik zeker omdat we afgelopen koningsdag al een schitterende tocht hebben gemaakt vanuit de jachthaven die bij het vakantiepark hoort, naar de gezellige grachten van Amsterdam.

Afgelopen weekend is de verkoop van de nog te bouwen vakantiehuizen van start gegaan. Dit was zo’n succes, het waren net verse broodjes die over de toonbank gingen. Een vriendin appt me om te zeggen dat ze me buurvrouw word. Ik snap er niks van en vraag Wim wat ze bedoeld. Hij verteld me dat hij er voor onszelf ook maar 1 apart heeft gehouden. Een twaalf persoons vakantiehuis genaamd De Westertoren. Mijn vriendin heeft het huis naast ons als weekend en vakantieverblijf. Ik app haar terug dat we nu in ieder geval geen hotel stress meer hebben met koningsdag.

2hlg8706x0b4dmedlxpyd6x2b

Vakantiehuis Westertoren Poort van Amsterdam

 

Dit beloofd natuurlijk heel veel gezellige weekenden varen, zon, strand, winkelen in Amsterdam, etentjes en lange nachten met wijn en muziek. Vakantiehuis De Westertoren is prachtig evenals het vakantiepark. Zoiets vind je niet snel. Ik weet zeker dat we hier veel plezier gaan beleven.


 

Bekijk hier de 3D film van De Poort van Amsterdam

Voor meer informatie over de huizen en het vakantiepark kijk op:

www.poortvanamsterdam.nl

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter