Leden

Mariesa Sint Nicolaas, getrouwd, moeder en eigenaresse van Rebelish

Josefina
Geschreven door Josefina

Laat ik me als eerste even kort voorstellen (het zal niet kort zijn dat kan ik je nu al wel vertellen, ik schrijf niet in het kort). Ik ben dus Mariesa Sint Nicolaas (27 jaar),  moeder van een zoon (Alain, 4 jaar), getrouwd met Harry Sint Nicolaas en sinds een aantal maanden heb ik mijn eigen website www.rebelish.nl . De website is af maar niet geheel naar mijn zin, deze wordt  ‘as you read’ veranderd en aangepast in hoe ik er nu insta en in wat ik er uiteindelijk mee wil gaan doen, organiseren en verkopen. Een klein beetje geduld dus nog ;)..

Om mij te leren kennen moet je dit weten:

Het geluk in mijn leven!

Ik word gelukkig van mijn gezin, van mijn prachtige zoon, mijn lieve man en van mijn lieve kleine hondje Sjimmie.

Ik word gelukkig van mijn familie, wetende dat zij altijd voor mij klaarstaan, onvoorwaardelijk van mij houden en vice versa.

Ik word gelukkig van mijn zusje, mijn beste vriendin, degene wiens plek nooit door iemand vervangen kan en zal worden.

Ik word gelukkig van mijn vriendinnen, een klein handje vol waar ik genoeg aan heb, waar ik alles mee kan delen en de leukste tijden mee beleef.

Ik word gelukkig van sporten, gezond eten, ongezond eten, eindeloos lang tafelen in een restaurant, een wijntje erbij drinken (of twee of drie), uitgaan, vakanties, muziek, dansen, aandacht en vooral van lol hebben en plezier maken.

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven, zo min mogelijk spijt te krijgen en iedere dag een moment van dankbaarheid te creeeren (wat eerlijk gezegd niet altijd lukt en gebeurd en wat ik in feite meer zou moeten doen en zijn). Ik heb een compleet eigen mening, kan een enorme flapuit zijn maar zal je geheim meenemen tot in mijn graf. Ik kan heel veel praten maar ook ‘eng’ rustig zijn. Ik hecht waarde aan vriendschap maar ben heel slecht in het onderhouden hiervan. Het maakt me niet uit wat anderen van mij denken, doe wat ik zelf graag wil doen, ben zelfverzekerd en onzeker tegelijk. Ik hou van het leven en ik ben vooral NIET perfect!

Dan vergeet ik nog 1 ding, 1 ding waar ik ook gelukkig van word, wat mij altijd heeft geholpen en nog steeds helpt en dat is schrijven. Schrijven doe ik het liefst op de ouderwetse manier, met pen en papier. Quotes, teksten, geschreven herinneringen van mijn zoontje, alles wat hij heeft gezegd en gedaan. Ik schrijf het allemaal op. Het helpt mij om te herinneren, het gevoel te behouden. Het heeft iets speciaals. Een foto maken, een filmpje is een kwestie van 1 druk op de knop en het staat erop. Je denkt er niet meer over na. Wanneer ik schrijf ben ik weer terug bij dat moment, maak ik het nog een keer mee, voel ik het in mijn hart. Ik ben nou eenmaal een gevoelsmens!

Daarom heeft Joos mij ook gevraagd om af en toe een stukje op haar site te schrijven, zij vind het mooi wat ik schrijf en ik schrijf het graag. Dit doe ik ook op mijn eigen website (nu nog via tumblr).

Dus bij deze zullen jullie nu en in de toekomst lezen over mij, mijn leven, mijn zoon en alles wat mij in principe bezighoudt!

So sit back, take a cup of coffee, tea, wine or whatever makes you happy and enjoy..

Xoxo

Mariesa

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter