Beauty & Fashion Body Gastblog

Lois Lee Skinfood… Natural is the New Luxury!

Gastblog
Geschreven door Gastblog

Natural is the New Luxury!

Loïs Lee Pure Skinfood is een nieuwe en unieke skincare lijn. Pure, natuurlijke ingrediënten in een luxe verpakking die écht iets voor je huid doen! Ontdek je natuurlijke schoonheid met deze 3 producten!

Geen creme

Uniek omdat er geen traditionele creme is, maar een Hydrating Lotion + Nourishing Beauty Oil die je mengt in je hand tot jouw ‘verse moisturizer’.

Ideaal, zo kun je dit mengsel precies afstemmen op waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. Misschien wat meer ‘vet’ (beauty oil) of juist wat meer hydratatie ‘water’ (hydrating lotion). 

Spa-ervaring

Maak van het simpel reinigen van je gezicht een luxe ervaring door de Soothing Cleansing Oil in te masseren en met een warme doek af te nemen. Je huid voelt schoon en super zacht aan zonder een trekkerig gevoel!

Geen meuk

De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen op hun huidverzorgende en huidverbeterende werking. Zij vormen een synergie en versterken elkaars werking. Er zitten geen ingrediënten in die je huid juist uitdrogen (zoals alcohol of parfum) of belastend zijn voor je huid en gezondheid (zoals parabenen bijv.). 

Help je mee?

Om Loïs Lee Pure Skinfood op de markt te brengen is jouw hulp nodig! Er is in totaal € 10.000,- nodig om de productie te starten.

Hoe? 

Door alvast een 3-stappen systeem (met Cleansing Oil, Hydrating Lotion en Beauty Oil) in de voorverkoop te bestellen!  Als het doelbedrag is behaald krijg jij jouw bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd. Mocht het doelbedrag niet behaald worden, dan krijg jij je geïnvesteerde geld weer terug, geen risico dus! 

 Doe jij ook mee? Verwachte leveringsdatum is januari 2016

http://www.debbievanderweelden.nl/lois-lee-pure-skinfood/

12243305_881770021906853_4517109088894109686_n

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter