Leden

Lianne Bode. Home and the City Blogger en werkende moeder

Josefina
Geschreven door Josefina

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lianne, een werkende moeder en ik ga af en toe een (leuke) blog voor jullie schrijven met de dingen die mij bezighouden. Ik moet hierbij bekennen dat ik nog nooit eerder heb geschreven, laat staan een blog. Maar ik hoop dat het met de tijd allemaal wat makkelijker gaat. Dus vergeef me als mijn eerste blogs nog niet zo soepel of vermakelijk zijn om te lezen :).

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter