Leden

Ginger de Vries. Eigenaresse Agreable lingerie & badmode in Zandvoort

Josefina
Geschreven door Josefina

Ginger de Vries runt de prachtige Lingerie en Badmode boetiek Agreable in Zandvoort aan Zee.

Agreable verkoopt exclusieve merken zoals o.a.  Aubade, Lou, Millesia, Linga Doré, Vanity Fair, Prima Donna, Marie jo..  ook voor grote cupmaten.

De uitgebreiden Mey collectie ook voor heren! Boxershorts en huispakken. 

Voor de feestdagen hebben we heerlijke huisparfums & kaarsen van Dr.Vranjes en een uitgebreide geurlijn van Julliette has a gun!

DSC_0216DSC_0217DSC_0229

Wij zijn gevestigd in Zandvoort aan zee.

Website : www.agreable.nl

Facebook like pagina : Agréable

Adress : Haltestraat 37 Zandvoort

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter