Gastblog

Fotoshoot ” Be your OWN kind of beautiful” Olga Rook vertelt.

Lees hieronder een review van de talentvolle fotografe Olga Rook. Olga deed de fotografie voor deze website en heeft al eerder een prachtige shoot met mijn kinderen gedaan.

Beste allemaal en vooral, lieve dames,

Het fotoverhaal van vandaag gaat over een reportage voor de nieuwe website en blog www.homeandthecity.nl.

Deze website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Josefina is een moeder van drie kinderen die houd van een goed verhaal en interessante weetjes. Op haar website vind je verhalen en blogs van verschillende vrouwen en hun ervaringen en interesses.

Het motto van de website is ” Be your OWN kind of beautiful” .

Deze zomer hebben we een fotosessie gehad om de nieuwe website te illustreren en profielfoto’s van de dames te maken. Onze locatie was een de mooie damesboetiek Sois Belle in Arnhem. Het thema was vrouw zijn en even van “meisjestijd” genieten, kleding passen, fancy kapsels maken, make-up, glaasje wijn met vriendinnen drinken en vooral lol hebben. Ik ben zelf een vrouw en vond het superleuk om het verhaal te coveren.

Hier is wat Josefina over onze portretmomenten zegt:

” Olga laat je voelen dat je de mooiste vrouw in de wereld bent, je voelt je bijzonder. En op dat moment straalt je ware schoonheid naar buiten en word zo in een foto voor het leven gevangen. De foto vertelt een verhaal, over jezelf en hoe perfect je bent” .

Wat is dat mooi gezegd! Ik geloof dat je je innerlijke en uiterlijke schoonheid op een natuurlijke wijze kan uitstralen, terwijl je gewoon jezelf blijft.

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter