Josefina

Dit wil ik nog een keer in dit leven, het figuur van Emily Skye

Josefina
Geschreven door Josefina

Om het maar weer eens over mijn dieet te hebben…… Tja, het is er nog steeds. Het dieet, en de kilo’s. Wel minder, dat zeker. Toch voel ik mezelf nog geen slanke den. En dan google ik maar weer eens naar, “weinig eten en niet afvallen” of “aankomen van trainen” en “waarom houd ik vet vast”….. Tsja, er zijn zoveel antwoorden. En zoveel verschillende. Ik weet dat ik er vooral in mijn hoofd veel mee bezig ben. Het gaat langzaam, maar ja de kilo’s sluipen erin en duidelijk genoeg gaan ze er sluipend weer uit. We hebben geduld. Echter kwam ik wel 1 bijzondere foto tegen. Emily Skye, inmiddels health & fitness expert met 1.1 miljoen volgers op instagram. Ze begon ongeveer twee jaar geleden met trainen en was daarvoor nogal dun. Ze kwam in een jaar tijd maarliefst tien kilo aan. Dat kan een vrouw dus daadwerkelijk aankomen aan spiermassa.

 

Ik stuur de foto meteen naar mijn trainer en zeg dit wil ik nog een keer in dit leven. Met als gevolg dat ik nu dus weer een dag extra train, en een half uur langer bij iedere training. Het is zwaar, maar ik wil het zo graag!!!!

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter