Leden

Debbie van Weelden hormooncoach en bedenker en eigenaresse van Lois Lee Pure Skinfood

Josefina
Geschreven door Josefina

Mijn naam is Debbie van Weelden. Ik heb een passie voor natuurlijke schoonheid & gezondheid. Gelukkig heb ik van mijn passie mijn ‘werk’ kunnen maken. Zo begeleid ik vrouwen naar een gezonde(re) leefstijl door persoonlijke consults, sta ik graag voor groepen om lezingen & workshops te geven en geef ik wekelijks een aantal pilateslessen. Maar mijn grote droom is mijn eigen natuurlijke skincare lijn! 

En die droom is langzaam maar zeker werkelijkheid aan het worden. Anderhalf jaar ben ik bezig geweest met het formuleren van een 3-tal producten. Testen, gesprekken met experts en een opleiding Organic Skincare Formulator….En ze zijn nu klaar! Ik weet welke ingrediënten ik erin wil, hoe de uitstraling en verpakking er uit moet komen te zien en hoe ik de markt wil gaan bestormen 🙂 Het is tijd voor natuurlijke huidverzorging, die goed is voor je huid (en Moeder Aarde) en die er ook nog eens hip en luxe uit ziet. 

Momenteel ben ik bezig met een crowdfundingscampagne: door mijn producten in de voorverkoop te verkopen wil ik geld bij elkaar krijgen om de productie ervan te financieren. Hier heb ik nog tot 24 december de tijd voor, dus alle hulp is welkom! 

Help jij mee om Loïs Lee op de markt te brengen? Je krijgt er producten voor terug: ik blij, jij en je huid blij! 

(p.s.: geen risico want als ik het doelbedrag niet haal, krijg jij je geld weer terug!)

http://www.debbievanweelden.nl/lois-lee-pure-skinfood/

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter