Josefina

De ontwikkelingen van het nieuwe vakantiepark Poort van Amsterdam in volle gang.

Josefina
Geschreven door Josefina

De ontwikkelingen van het nieuwe Europarcs vakantiepark Poort van Amsterdam zijn in volle gang. De tekeningen gaan over en weer en zo begint alles steeds meer vorm te krijgen. De vakantiewoningen, het hoofdgebouw, de receptie en de haven, het wordt allemaal even indrukwekkend. Mijn man is al maanden de hele dag druk in gesprek met architecten, bouwbedrijven, nieuw personeel en investeerders. Iedereen is er vol van en daarom gaat het ook zo snel. Er word met passie en drive aan gewerkt. Het is ook een geweldig project. De wegen worden aangelegd, de kavels worden ingemeten.

IMG-20151111-WA0021IMG-20151030-WA0006

 

Evenals mijn collega’s zijn ook de investeerders van de nieuw te bouwen woningen heel erg enthousiast. We kunnen amper wachten tot de zomer van 2016 als de eerste fase van de huizen word opgeleverd. Dit keer ben ik zelf ook druk met de tekeningen van een tweede huis. Normaal gesproken leg je de klant uit hoe het werkt en mogen ze zelf thuis met een potlood en gum aan de slag. Ik nu dus ook, ik werk aan mijn eigen Westertoren. Ik vind het wel leuk om het huis een beetje eigen te maken. Inmiddels hebben we zelf natuurlijk veel plattegronden gezien en is het vrij makkelijk, toch is het altijd fijn als er een architect overheen kijkt. We hebben de tuin nu voor 90 % klaar en ook de indeling en inrichting gaat de goede kant op. Volgende stap is nu naar de interieur stylist

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter