Josefina

De hele dag speelt ze rollenspellen…

Josefina
Geschreven door Josefina

De hele dag speelt ze rollenspellen. Ze gaat op in haar rol en gelooft ieder woord van haar fantasierijke verhaal. Ook zingt ze graag, het liefst als iedereen naar haar kijkt. Ze wil graag de hele dag naar buiten. Is graag vrij en ongeremd. Neemt risico’s, durft veel. Ze is een dromer.

Als kind is ze soms moeilijk, ze springt van de hak op de tak.  Ze praat niet altijd in mensentaal en kan zich vaak niet uitdrukken, dan word ze boos en gefrustreerd. Wel is ze eerlijk, heeft haar hart op haar tong. Ze wil gewoon andere dingen doen. Buiten zijn kind zijn. Ze houd niet van regels, is niet geordend, houd niet van opruimen. Ze is wel nieuwsgierig. Wil graag dingen leren. School gaat goed, ze leert schrijven en is trots! Dan ben ik ook trots! Ze is nu naar haar eerste les theater. Wachtend met een cappuccino ben ik benieuwd naar haar bevindingen. Ze wil namelijk filmster worden, en kunstenares. Tenminste dat wilde ze gister. Gelukkig hoeft ze nog lang geen keuze te maken. Wel wil ik dat ze blij is, dat ze creatief kan zijn als ze dat wil. Alles wat haar gelukkig maakt!

Ze komt naar buiten met een grijns. Ik zie dat ze het oprecht leuk heeft gevonden. Ze was een paard en heeft op de piano gespeeld. Ze heeft een liedje geleerd en gedanst. Mijn woensdagmiddag is weer extra gevuld..

IMG_7714

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter