Beauty & Fashion Make-up

Daniel Kraus visagist voor MAC. Leco in Spe!! Winterlook voor Sylvana en Margret.

Josefina
Geschreven door Josefina

Daniel Kraus is sinds twee jaar visagist voor MAC cosmetics en is te vinden bij de MAC make-up stand Bijenkorf Amsterdam. Daniel deed zijn opleiding bij House of Orange. Speciaal voor Home and the City bracht hij bij Sylvana en Margret een prachtige winter make-up aan.

IMG_7627IMG_7619 (1)

IMG_7615

De trend voor deze winter is smokey aangebracht met koele tinten. Voor de lippen vuurrood en CherryRed lips!!

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter