Gastblog

Blog Lianne… Balmain x HM, klaar om toe te slaan..

Gastblog
Geschreven door Gastblog

Balmain x HM

Eindelijk is het dan zo ver.. Het is vijf november en de collectie van Balmain x HM komt vandaag uit. Samen met mijn schoonzus zit ik achter mijn laptop, klaar om onze slag te slaan. Na lang beraad zijn we eruit, zij gaat voor de lieshoge laarzen met een sexy jurkje en ik ga voor een mooie jurk met pumps. Want laten we eerlijk zijn als beroemdheden zoals Kylie Jenner en Doutzen Kroes er in lopen moet het wel mooi zijn, toch?

Dus vol verwachting zitten we achter onze laptop, ligt die hele site plat. Kom je dus never nooit doorheen… Komt mijn schoonzus met het briljante plan om er gewoon heen te bellen! Als het niet via het internet lukt, dan doen we het gewoon telefonisch. Geweldig!

Na twee minuten krijgen we al iemand aan de lijn, wat we precies willen bestellen? Al juichend geven we door dat we dat ene zwarte jurkje willen, jaahaa je weet wel die ene met die print.. En die andere zwarte, die korte. En dan de schoenen natuurlijk nog. Na een half uur aan de telefoon te hebben gezeten om door te geven wat we precies wilden is het dan eindelijke gelukt! Volgende week wordt alles op de post gedaan en krijgen we het binnen.

Al lachend kijken we op facebook en zien we de ene na de andere post over de collectie en hoe alles al is uitverkocht en bijna niemand heeft kunnen bestellen wat ze eigenlijk wouden.

Hebben wij maar mooi slim aangepakt….

De volgende dag wordt ik door een vriendin uitgenodigd om gezellig een wijntje te komen drinken samen met een paar andere meiden. En natuurlijk komt het onderwerp  Balmain ter sprake. Nee zij hadden allemaal niks besteld, veel te druk op de site. Ja wel een geweldige collectie. Dus vol trots show ik een foto van mijn net aangeschafte jurk en pumps. Ja vertel ik er lachend bij, wij hebben gewoon naar de klantenservice gebeld! Binnen twee minuten hadden we wat besteld! Licht jaloerse blikken gaan over te tafel… Om er nog een schepje bovenop te doen vraag ik of zij hun outfit al klaar hebben voor het feest van volgende week.

Eindelijk, daar is de (o zo bekende) postbezorger! Ik haast me naar boven om m’n nieuwe jurk meteen aan te passen. Hm.. De rits gaat niet zo makkelijk dicht. Hup de bh uit, scheelt weer ruimte. Maar ook zonder bh lukt het me niet om de rits dicht te krijgen! Oh nee schiet het door m’n hoofd… Het zal me toch niet gebeuren dat ik de jurk niet pas.. Vol goede moed wacht ik tot vriendlief thuis is, Hij krijgt die rits vast wel dicht bij mij! En ja hoor, als ik mijn armen niet beweeg en gewoon niet meer uit adem krijgt hij de rits dicht. Teleurgesteld doe ik de jurk uit.. Helaas geen Balmain jurk voor mij.. Met het schaamrood op m’n kaken zet ik mijn trots op zij en zet ik de jurk op facebook, misschien kan ik er iemand anders blij mee maken. Nu maar hopen dat ik nog een outfit kan vinden voor het feest van volgende week…..

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

1 Reactie

Laat een bericht achter