Gastblog

Blog Janita… Compleet van de wereld vervaagd kon ik niet eens meer op mijn benen staan.

Gastblog
Geschreven door Gastblog

De griep…

Ik dacht altijd dat de griep een verkapt smoesje was voor mensen die zich niet helemaal ok voelen en gewoon een paar daagjes ongegeneerd met de wollen sokken aan thuis willen chillen.

Not! How wrong was i.

Daar lag ik dan met mijn 31 jaar, schminker in de drukke carnaval periode,dochter van 8 die van alles wilt, zangles, theaterschool, audities hier en daar en oh… nu ook turnen op maandag en het liefst ook nog kickboksen iets later op de maandagavond. Een erg lieve maar oh zo handen vol aan hebbende man die de wasmachine nog nooit in huis heeft zien staan, laat staan weet welk wasmiddel hij moet gebruiken en in welk vakje het moet! Voor het eerst in m’n leven lig ik knock-out door de griep op bed.  Help!!

Compleet van de wereld vervaagd en niet eens op me benen kunnen staan.

Wat voelt dat rot…hier heb ik helemaal geen tijd voor.

En we hebben donderdag ook nog een première van Herman Brood, dus ziek zijn ok daar heb ik me een klein beetje bij neergelegd (heb geen keus) maar voor die tijd moet ik beter zijn!

Dus dat werd medicijnen inslaan, en ok ok ik heb de reputatie enigszins te overdrijven.. Paracetamol, ossilococsinum, isla keelpastilles, thee met honing, verse jus, eiwit poeder (je spieren doen zo pijn van de griep!) veeeel fruit, kippensoep,  vicks limoen mix met honing (toppertje voor je keel!). Nu ben ik over het algemeen een erg gezond typje, sporten, gezonde voeding, op tijd na bed en niet roken. Maar wat ik van “mijn griep” geleerd heb is: luisteren als je lichaam rust vraagt.

Is het echt zo erg om een dagje heerlijk met je Hubby in bed te blijven films kijken omdat je lichaam moe is? Nee!

Schept nog een band ook nog. Gewoon doen zelfs al moeten de oma’s ervoor aan te pas komen om op te passen.

We lopen ons zelf allemaal te snel voorbij.

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter