Josefina

Krulspelden, koffie, wijn en mooie kleding.. Bijna dagelijkse kost!!

Josefina
Geschreven door Josefina

Voor de reportage van de website mochten we gebruik maken van de kleding en het decor van mijn meest favoriete winkel Sois Belle in Arnhem. Bedankt Linda en Else voor de gastvrijheid en jullie geweldige gevoel voor kleding en stijl. Olga bedankt voor de prachtige foto’s en het geduld met drie oh zo verschillende vrouwen.


 

profiles-2015-OlgaRook-6 2015-OlgaRook-5 profiles-2015-OlgaRook-12015-OlgaRook-7 2015-OlgaRook-6 2015-OlgaRook-2profiles-2015-OlgaRook-132015-OlgaRook-10  samen-2015-OlgaRook  2015-OlgaRook-1

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter