Gastblog Kids

Angelina’s schminkparadijs nu ook Airbrush!!

Gastblog
Geschreven door Gastblog

Angelina verteld over haar workshop airbrush.

Nu het schminken en grime steeds beter gaat wilde ik ook graag airbrush proberen. Ik wil zoveel mogelijk leren over schminken en het is heel breed.. Er is zoveel!! Van mijn lieve vriend kreeg ik een airbrush als cadeau onder de boom. Wat was ik blij, meteen aan de slag ermee natuurlijk… Ging goed, en toen moest ik hem schoonmaken. Wat een werk!! Daarom wilde ik graag een cursus airbrush volgen, zodat ik kon leren hoe de kleuren verwisseld kunnen worden tijdens een opdracht, hoe je het apparaat moet schoon maken en hoe je schaduwen aanlegt.

IMG_9736        IMG_9738

Was een super leuke cursus en hopelijk volgen er meer…

Liefs Angelina

Angelina’s schminkparadijs

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter