Charity

Welverdiende vakantie’s, dankbare berichten.

Josefina
Geschreven door Josefina

Als foundation vinden we het leuk om berichten te ontvangen van de gezinnen die een vakantie hebben gekregen via de Europarcs Charity Foundation. Dit stimuleert ons om meer geld in te zamelen en nog meer kinderen blij te maken.

Lees hieronder wat lieve berichten:


 

Bedankt Stichting Europarcs Charity Foundation voor een geweldige vakantieweek waar wij zo aan toe waren…

Wij hadden niet gedacht dat het mogelijk zou zijn in de herfstvakantie een week weg te kunnen, wat fijn toen we bericht van jullie kregen dat we een park van Europarcs mochten uitkiezen voor een weekje herfstvakantie met ons hele gezin. Het werd Landgoed Hommelheide in Susteren, dat deze eerste herfstvakantieweek (vakantie regio Noord) heel rustig was. We hadden een heel mooi en compleet huisje. De pret was compleet toen we vlak voor onze vakantie te horen kregen dat de weerstand van onze 5-jarige dochter ok was en dat ze dus alles mocht en ook mocht zwemmen! Het zwembad was heerlijk rustig en voor haar was het zwemmen het hoogtepunt van de week. Haar broer en zus hebben ook erg genoten van een hele week onbezorgd samen op vakantie zijn.

Wij hebben volop energie kunnen tanken voor (hopelijk) de eindspurt van haar behandeling!

Dank daarvoor, familie Bos

Foto Aukje Bos HH


 

 

Lieve allemaal van de  Europarcs Charity Foundation,

Bij deze wat kiekjes van afgelopen weekend. We hebben het heerlijk gehad! Geweldig huis op de mooiste plek van het park, mooi weer en heel veel rust. De kinderen klaagden 5 minuten over het gebrek aan wifi en vervolgens is er eindeloos getekend, gezwommen, gevoetbald, getennist, spelletjes gedaan, gespeeld in de speeltuin en gekletst. Eigenlijk is het veel gezelliger zonder wifi was de eindconclusie van de tieners! Verder was dat een mooi excuus om met onze oudste voor in het restaurant huiswerk te maken op de pc en dan meteen maar een ijsje te eten. We hebben de SS Rotterdam bekeken, hebben gegeten in Hotel NY, zijn Dordrecht in geweest en hebben ook heerlijk genoten van de zon, het boten kijken op het water en het huis. Nanna’s foto had een plekje in de woonkamer en we hebben haar heel erg gemist. Maar ook mooi over haar gesproken. Het is heel bijzonder dat we dit zomaar konden doen omdat jullie dat vanuit Europarcs faciliteren. Dat geeft meer dan een fijn weekend! Het gevoel dat mensen die je niet kent zich jouw lot aantrekken en daarvoor iets willen doen is heel warm en bijzonder en helpt ook om toch steeds positief naar de toekomst te blijven kijken hoe erg we Nanna ook missen. We bedanken jullie dan ook voor meer dan een heel heel erg goed weekend! En we hopen dat er nog veel gezinnen zo mogen genieten als wij. Al is dat eigenlijk tegenstrijdig want het liefst hebben we natuurlijk dat het niet nodig is. Maar zo zit het leven niet in elkaar.

CoumanBiesbosch 3

Super super dank!

Lieve groeten van ons uit Vught en van ons vlindertje uit die andere dimensie,

Mark, Juul, Ties, Freke, Nanna* en Kylano.


 

‘Wij willen de Europarcs Charity Foundation hartelijk danken voor de heerlijke week die wij aangeboden kregen en doorgebracht hebben in het EuroParcs vakantiepark Brunssheim. Wij hebben met het gezin genoten van het verblijf in deze super mooie omgeving. De bungalow was van alle gemakken voorzien, dus het was goed thuiskomen na de verschillende uitstapjes. De ligging pal aan de Brunssumerheide is natuurlijk super. Wij hebben o.a. Kasteel Hoensbroek, Gaia Zoo, Mondo Verde, het 3-landenpunt en Valkenburg aangedaan. De week hebben we feestelijk afgesloten met een diner in het park restaurant De Uitvlucht.

Wij vinden het grandioos dat het ECF deze week voor ons mogelijk heeft gemaakt. Het was een welkome onderbreking in het ziekteproces van onze dochter Lotte dat wij komende augustus na twee jaar hopen af te sluiten.’

Marianne Troost, Michiel de Boer, Floris, Gijs, Lotte & Hidde

troost


 

Wakker wordend in Limburg..

Genietend van de rust..
Totdat: “Mogguhh Mam”
En het geratel begint.

Ik hou er van.
Man en oudste slapen nog..
Andere 2 kijken uit de ramen..
“Is het zwembad al open? ”
Dit wordt een mooie week!

2 weken terug kreeg Isa haar laatste chemo..
Na 2 jaar knokken tegen kanker.

Laatste loodjes waren erg zwaar door pittige longontsteking.
2x opname waarvan de 1e erg onzeker…

We waren aan deze vakantie toe..
Veel dank aan Stichting Gaandeweg.
Hoe mooi dat jullie er zijn..
Echt!

limburg


 

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter