Josefina

Geen bubbels en kaviaar voor mij op prinsjesdag

Josefina
Geschreven door Josefina

Het is vandaag vrijdag, dag nummertje vijf van mijn dieet. Ik heb een nieuw schema. Het valt me best zwaar, ik moet vaak per dag eten maar toch heb ik veel honger. Vooral in mijn hoofd. Ik besef nu dat dit dan ook mijn grootste probleem is. Werken valt me zwaar, kan me moeilijk concentreren en sporten is een marteling. Het begon maandag al goed, ik was er helemaal klaar voor en was net mijn glas lauw water met citroensap achterover aan het gieten toen manlief vanuit de badkamer vroeg of ik die volgende dag nog mee wilde naar de Wox in Den Haag voor een lunch op Prinsjesdag. Beelden van bubbels en kaviaar gaan voorbij. Ik zeg hem dat ik dit keer oversla want wil me echt aan het dieet houden. Ik zie me al uren achter elkaar zitten nippen aan een glas water, nee laat maar. Ik baal als een stekker. De maandag gaat goed, ik mag de hele dag eten en houd het goed vol. Wel merk ik meteen op waar mijn valkuilen liggen. Ik ben de hele ochtend aan het rennen en vliegen en moet heel snel de gerechtjes in elkaar flansen. de lunch eet ik dan ook pas om twee uur. Dit zou normaal nog weleens een drang naar koolhydraten zijn maar die mag ik nu niet en ik eet gretig de ijsbergsla met kip, paprika, komkommer, olijfolie en een scheutje appelazijn.

Dinsdag gooit manlief weer roet in het eten. Ik zit achter mijn laptop als er een uitnodiging binnenkomt. Vrijdag a.s. vertrekken we voor drie dagen naar het buitenland. Ik stuur hem een app voor meer informatie. We gaan met de auto en rijden in de loop van de middag weg. Wim moet een project bekijken en wil graag de kinderen meenemen. Als klap op de vuurpijl gaat er ook een relatie van ons mee samen met zijn vrouw. Ik weet dat dit stel houd van een hapje en een drankje. Dit word een uitdaging, gelukkig heb ik 1 cheatdag!!!

Over de auteur

Josefina

Josefina

Samen met mijn man Wim Vos heb ik drie kinderen. Ik ben werkzaam bij EuroParcs vakantieparken en ben ambassadrice van de EuroParcs Charity Foundation. Deze website heb ik opgestart omdat ik het leuk vind om echte verhalen te lezen en te vertellen. Vrouwen moeten elkaar inspireren. We moeten trots zijn op elkaar en wat we van het leven maken. Eind september 2015 zal ik deelnemen aan de cursus personal styling van Danie Bles. Ik hou ervan om andere tips te geven on zo goed mogelijk in hun vel te zitten. We kunnen allemaal van elkaar leren. Ik zal op de website schrijven over dagelijkse dingen die ik meemaak, maar ook zal ik onderwerpen aan het licht brengen die mijn interesse wekken.

Laat een bericht achter