Beauty & Fashion Gastblog

Jadesteen als beautytool, allerlei voordelen voor je gezondheid en huid..

Gastblog
Geschreven door Gastblog

Door: Debbie van Weelden

Als Natural Health & Beauty Passionista heb ik altijd een zwak voor (gezonde) dingen die goed zijn voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Ik vind het belangrijk om m’n huid op een natuurlijke manier goed te houden en daarom volgde ik een aantal jaren geleden een workshop over natuurlijke facelift waarin het behandelen van de huid met een Jade Guashasteen aan bod kwam. Heerlijk om met de steen mijn huid te verwennen. Ik merkte dat mijn doorbloeding en daardoor mijn hele huid verbeterde.

Je gezicht bestaat uit  acupressuur-punten die in verband staan met organen en hormonen. Het dagelijks masseren (met je handen), schrapen (met de guasha-steen) of rollen (met de Jaderoller) heeft allerlei voordelen voor je gezondheid en huid (zoals je hier kunt lezen)

Ik vond het jammer dat de Jadesteen als beautytool nauwelijks bekend was in Nederland en daar wilde ik verandering in brengen. Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar dat iedereen sinds 2 jaar kennis kan maken met de mooie werking van Jade.

En ik hoop dat jij net zo veel genoegen schept uit het dagelijks rollen als ik (en inmiddels velen met mij) en dat je de verbeteringen in je huid gaat zien!

Zelf gebruik ik eenmaal per week de Guasha Massage Steen, die je over je gezicht schraapt voor een diepere werking, en dagelijks de Jaderoller.

Hier is een mooie aanbieding voor beide producten

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter