Gastblog

Lianne Bode, eerste blog voor HATC lees het nu…

Gastblog
Geschreven door Gastblog

Ik ben dus Lianne en ik ben 24 jaar oud. Ik woon samen met de liefde van mijn leven, in Apeldoorn. Samen hebben wij een zoontje die in januari twee wordt. Sinds kort ben ik weer aan het werk, bij Health and Racketclub de Pellikaan achter de receptie. Dit doe ik twee avonden in de week. Dit doe ik nu pas drie weken, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik merk nu pas hoe erg ik het werken heb gemist. Hoe fijn het is om niet continue aangesproken te worden met mamaaaaa en gewoon een gesprek met iemand te kunnen voeren zonder honderd onderbrekingen. Heerlijk… Begrijp me niet verkeerd, ik hou van me zoontje en het moederschap en zou het voor geen goud willen missen, maar twee avondjes in de week “gewoon” Lianne zijn is ook best leuk… En een leuke bijkomstigheid van het werken in een sportclub is dat ik er zelf ook mag sporten. Ik sportte hiervoor erg fanatiek, dus dat wil ik wel weer oppakken. Ik heb mezelf voorgenomen om vanavond weer te gaan, want de laatste keer dat ik heb gesport is alweer even geleden en dat liet de weegschaal vanochtend duidelijk merken.. Vreselijk vind ik dat, sinds ik mijn zoontje heb  MOET  ik echt sporten. Vroeger sportte ik voor de lol, ging het meer om die drankjes ná het sporten.. Nu moet ik wel sporten anders wordt ik tonnetje rond. Is toch niet eerlijk? Dan hebben wij moeders al de vreselijke pijnen moeten doorstaan van een bevalling en alle ongemakken van een zwangerschap, daar had moeder natuur op z’n minst een goddelijk lichaam voor tegenover kunnen zetten.. Gewoon als cadeautje, omdat we zo ons best hebben gedaan. Maar goed, zoals je merkt  aan mijn frustratie ben ik nu weer midden in een dieet. Alle feestjes komen er weer aan en ik wil wel graag in m’n jurk passen. Dus hierbij een receptje voor al jullie moeders wie ook op dieet zijn en toch wat lekkers willen eten vanavond..

Koude Courgette Pasta

Ingrediënten (4 pers.)

  • 4 gele courgettes
  • 1,5 avocado
  • Een doosje cherrytomaatjes
  • 400 gr. Hüttenkäse
  • Walnoten
  • 1 limoen
  • ½ liter ongezoete kokosmelk

Snij de courgette in slierten met je kaasschaaf (of met een speciale spiralizer). Doe de avocado, limoensap en de kokosmelk in een blender en mix deze tot een gladde saus. Schenk de saus over de (rauwe) courgette en maak af met de hüttenkäse, cherrytomaatjes (gehalveerd) en gehakte walnoten.  Breng alles op smaakt met peper en zout.

Een heerlijk licht verteerbare maaltijd, eet smakelijk!

Over de auteur

Gastblog

Gastblog

Laat een bericht achter